Usuario :
Clave : 
 
 administrador
Manual del administrador

 Secciones
ELS NOSTRES RELATS
LLOCS I VIATGES
POESIES
ASSAMBLEA
NOTICIES

LA REVISTA DELS ROSEGONS

 Inicio | Foros | Participa
Buscar :
Estás aquí:  Inicio >>  ELS NOSTRES RELATS >>  RESUM DE L’ÚLTIMA PAPALLONA(Erica)
 
RESUM DE L’ÚLTIMA PAPALLONA(Erica)
 

 

Una colla damics que viuen en el barri Russafa a València van anar a Aín, ells són, Martí Quintanilla, Blanca March, què és la bibliotecaria, Puig Prats, Berta Sanchis, Jamal Ben Barek i Ulisses, el gos. La colla de vegada en quan eixen en bicicleta. No van anar en bicicleta fins a allí si no que els va dur Pasqual un home que transportava aigua. Van anar a acampar a la font de Sant Ambrós. Van, vore una papallona, la bicicleta de Berta va començar a saltar i van decidir anar darrere daquella papallona tan curiosa. Seguint-la van arrivar fins a un molí i Ulisses es va caure per la cèquia i va entrar al molí per laigua. Tots estaven molts preocupats al vore que Ulisses no eixia dallí dins. Jamal va entrar dins per buscar a Ulisses i va conseguir traure-lo dallí dins on havía caigut.

Després seguiren el seu camí darrere de la papallona, que la varen batear amb el nom de Butterfly, fins a Vila-Real on un home la va caçar i tots van seguir aquest home fins que este va entrar en una casa. Varen tocar el timbre i lhome va obrir la porta i els va deixar pasar. Li van preguntar per Butterfly i els va dir que lhavía capturada per a descubrir nous colors.

Els va convidar a construir una estatua de ceràmica perquè ell era artista de ceràmica.

Butterfly va eixir i la van seguir, es va colar en una casa i com era hora de dinar, van anar a dinar però no tenien fam. Van preguntar qui vivia i li van dir que una familia d’Almenara. Van eixir i quan Martí estava ficant-se nerviós van vore eixir a Butterfly de la casa la van seguir i se’n van anar a la mar i van vore a una altra papallona igual i se’n van anar cap a la font de Sant Ambrós.

 
 
Diseño y desarrollo por: SPL Sistemas de Información
  Copyright 2003 Quaderns Digitals Todos los derechos reservados ISSN 1575-9393
  INHASOFT Sistemas Informáticos S.L. Joaquin Rodrigo 3 FAURA VALENCIA tel 962601337