Usuario :
Clave : 
 
 administrador
Manual del administrador

 Secciones
El projecte
L'espècie
La comunitat
Algues
Hidrozous
Briozous
Equinoderms
Mol·luscs
Crustacis
Peixos
Els problemes
Activitats educatives
Els col·laboradors
Bibliografia
Enllaços

L'alguer

 Inicio | Foros | Participa
Buscar :
Estás aquí:  Inicio >>  El projecte >>  Una proposta per començar a treballar
 
Una proposta per començar a treballar
 

Pla d'acollida per al professorat desencantat però encara esperançat.

1.- "L'alguer" (www.alguer.org) aspira a ser un punt d'informació temàtic, útil per al professorat no universitari. T'aconvidem a fer-nos arribar enllacos a pàginas web, referències bibliogràfiques d'interés, notícies de premsa, etc... que servisquen per a incrementar la utilitat del nostre lloc web. (per a contactar)
2.- Sobre el tema que ens ocupa hi ha molt escrit, pero no tot està al nivell i a l'abast dels nostres alumnes, es adequat als nostres interessos o està disponible en internet. Des de "L'alguer" volem animar-te a escriure i compartir els documents, presentacions , esquemes, animacions, .... que sobre la Posidonia oceanica ens agradaria trobar en internet (una presentació sobre la zonació costanera, una animació sobre el creixement i la regresió de les praderies de posidònia, un document senzill sobre la història evolutiva de las fanerògames marines, una webquest sobre la fauna associada a les praderies, una sèrie de làmines sobre l'espècie, ......)
3.- El professorat selecciona, intercala i ,en alguns casos, produeix activitats educatives que organitza en seqüències d'aprenentatge. En "L'alguer" et proposem algunes activitats per a desenvolupar a l'aula o al laboratori, ens interessa la valoració que faces d'elles, però per damunt de tot t'encoratgem a que faces i compartisques les teues pròpies propostes a partir dels recursos, que entre tots, intentem arreplegar en aquesta pàgina.
En definitiva t'oferim un projecte concret, amb vocació col·laborativa (com tants altres) i confiem que en un futur, no molt llunyà, sigues tu qui ens propose d'altres.
 
 
Diseño y desarrollo por: SPL Sistemas de Información
  Copyright 2003 Quaderns Digitals Todos los derechos reservados ISSN 1575-9393
  INHASOFT Sistemas Informáticos S.L. Joaquin Rodrigo 3 FAURA VALENCIA tel 962601337