Usuario :
 Clave : 
    
Hemeroteca >> Visualiza artículo 
Quaderns Digitals / Quaderns número 43
Projecte de treball sobre JOAN MIRÓ [16-07-2006]
descarga fichero PDFPDF   
  Angeles Sánchez Escuín
 
Este projecte de treball va ser proposat per a un grup d'alumnes d'Educació infantil, de 3,4 i 5 anys de l'aulari de Benavites, pertanyent al CRA de Benavites-Quart.

Tot va sorgir a partir de l'interés que els alumnes d'Educació Infantil començaren a familiaritzar-se amb distintes tècniques plàstiques, ja que en estes edats són un recurs molt valuós i important, i igualment conegueren un famós pintor espanyol.

Es va triar a JOAN MIRÓ per la seua senzillesa, colorit i per la gran varietat de tècniques que inclou en la seua obra.

Com en tot projecte de treball que es precie se'n van anar donant els passos precisos per a introduir-nos en el tema, desenvolupar-ho i arribar a un final amb què tots ens trobem satisfets.

Es van marcar uns objectius i uns continguts basats en el Currículum de l'Educació Infantil i que queden implícits al llarg del procés seguit i que a continuació pas a detallar:

Per a la celebració del Carnestoltes el cicle d'Eucación Infantil del CRA Benavites-Quart hem decidit disfressar-nos de quadre de Miró.

Davant de la pregunta Qui és Joan Miró?, els alumnes responien que no havien escoltat mai parlar d'este senyor.

Se'ls va plantejar un altre interrogant, Com podem descobrir qui era Joan Miró?, alguns alumnes van respondre que podíem buscar la informació en Internet i altres van dir que es podia buscar en els llibres de la biblioteca. A continuació vam anar a l'aula d'ordinadors i busquem informació sobre Joan Miró. Al descobrir que era un pintor vam tornar a plantejar-nos un altre interrogant, en esta ocasió, quin tipus de feina feien els pintors i anarem arreplegant totes les idees prèvies dels alumnes; és a dir tot el que ells sabien sobre els pintors.
 
Diseño y desarrollo por: SPL Sistemas de Información
  Copyright 2003 Quaderns Digitals Todos los derechos reservados ISSN 1575-9393
  INHASOFT Sistemas Informáticos S.L. Joaquin Rodrigo 3 FAURA VALENCIA tel 962601337