Vivim envoltats pels resultats dels avenços científics i tecnològics, però coneixem molt poc sobre el funcionament de la ciència. Precisament, Tot el que cal saber per saber-ho tot aborda amb rigor i amenitat aquestes qüestions: què és la ciència?, quins mètodes s’empren per a obtenir nous coneixements?, quins són els procediments per a comunicar-los?
Però també tracta sobre situacions quotidianes que qualsevol lector podrà reconèixer, en les quals ens encarem amb afirmacions importants referents al nostre dia a dia –sobre medicina, alimentació, medi ambient i altres–, i hem de decidir si són fiables: és cert que el menjar ecològic en les escoles millora el comportament dels alumnes?, els aliments transgènics podrien tenir un impacte negatiu sobre els ecosistemes i els humans? Aquestes i altres preguntes trobaran resposta en aquest llibre, que també ens ensenya a distingir què és el que no sabem i ens revela on van les teories científiques quan moren. Interessant, oi?
NIKOLA BILLER-ANDORNO Y CLAUDIA WIESEMANN
Ética del cuidado y justicia: el debate actual sobre medicina reproductiva en Alemania
MA. DE LOURDES A. MOTTA-MURGUÍA
La utilización del análisis costo-efectividad...
Por la materia que se trata, es posible encontrar gran cantidad de información sobre la misma en la web, especialmente cuando nos introducimos en la sección sobre Medicina de cualquier buscador general....