Usuario :
 Clave : 
    
Autores >> Visualización 
Nombre : Jordi
Apellidos : Sierra i Fabra
e-mail :
URL :
Biografía :

Libros escritos
El mirall del futur
Al final d’un dia dolent, en Xavier es troba un vell que li ofereix un mirall on pot veure el seu futur. El mirall se li trenca. Però amb un fragment, pot contemplar el futur vint-i-quatre hores per endavant.
La vall dels tigres
El vell tigre lluita noblement per capturar el seu aliment: els simis. Però els seus moviments ja no són tan ràpids com abans, falla i comença a passar gana... Només li resta una sortida: el poblat dels humans.
Aydin
Aquest és el relat de l’aventura d’una balena beluga en la seva recerca de la llibertat. Una història carregada d’esperança per a tots aquells éssers que han de suportar algun tipus de presó.
L'assassí del Sgt. Pepper's
Els Beatles s’havien reunit de nou. El seu primer concert se celebraria a Palma de Mallorca i la companyia discogràfica EMI havia convidat tots el seus VIP. Però, en el vaixell que els traslladava des de Barcelona, va tenir lloc el primer assassinat.
Jugant en les ombres de la llum
El guerrer estava sol, una minúscula forma de vida enmig d’una extensió infinita de terra pla que es perdia arreu. Per damunt del seu cap només hi havia ombres i allà, en la llunyania, una llum, una llum en les ombres.
Allà on sigui el meu cor
La vida de la Montse ha canviat completament: un fet imprevisible ha sacsejat els seus fonaments. Ha estat a les portes de la mort, però l’ha vençut, encara que el preu és molt alt. Ara en la seva vida hi ha un abans i un després. I mentre mira de recuperar el seu somriure, apareix en Sergi, l’esperança. Potser, l’amor.
Els focs de la memòria
En un petit poble hi ha una fossa comuna coneguda com la d’«Els Tretze de San Agustín», perquè hi van soterrar tretze homes del bàndol republicà torturats i assassinats durant la Guerra Civil. Però quan comencen les exhumacions, dins del programa de recuperació de la memòria històrica, només apareixen les restes de dotze cossos. On és el que hi...

 
Diseño y desarrollo por: SPL Sistemas de Información
  Copyright 2003 Quaderns Digitals Todos los derechos reservados ISSN 1575-9393
  INHASOFT Sistemas Informáticos S.L. Joaquin Rodrigo 3 FAURA VALENCIA tel 962601337